Opkøb og rydning af dødsbo

Hos Nordsjællands Flytteforretning i Slangerup har vi mange års erfaring med opkøb og/eller rydning af dødsbo i blandt andet Frederikssund, Hillerød og hele Nordsjælland samt København og resten af Sjælland.

Når de pårørende har gennemgået effekterne i afdødes hjem og fundet ud af, hvad de ikke har lyst til at have med ud af boet, tilbyder vi at stå for rydning og eventuelt opkøb af ejendelene.

Respektfuld rydning af dødsbo

Vi tager altid hensyn til, at stedet og ejendelene kan have betydning for de pårørende, hvorfor vi gør en dyd ud af at foretage tømning af dødsbo med den respekt, som både afdøde og de pårørende har krav på.

Derfor er det vigtigt for os, at vi indgår klare og faste aftaler med de pårørende, så opgaven bliver udført helt i overensstemmelse med deres ønsker.Kontakt os og hør mere om vores køb af dødsbo

Har du brug for et professionelt firma til at stå for opkøb eller rydning af dødsbo, så kontakt os hos Nordsjællands Flytteforretning og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med opkøb af dødsbo. Vi kommer gerne forbi og beregner en samlet pris for rydningen.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 88 16 16, men du kan også skrive til vores e-mail bestil@flyttemand.nu, hvis du foretrækker det.