Privatflytning

Når møblerne skal rykkes til en ny lejlighed, eller når hele familien skal flytte i det nye drømmehus, så er der brug for et flyttefirma med stor erfaring inden for privatflytning

Hos Nordsjællands Flytteforretning i Slangerup har vi mere end 20 års erfaring med privatflytning i blandt andet Hillerød, Frederikssund og hele Nordsjælland samt København og på resten af Sjælland. Vores håndplukkede flyttemænd er altid klar til at yde den bedste service for dig og din familie.


Alle former for privatflytning tilbydes

Vi udfører alle typer opgaver i flyttebranchen, herunder blandt andet:

  • Klaverflytning
  • Møbelmontering
  • Almindelig flytning af møbler
  • Specialflytning
  • Andre flytteopgaver
  • Opkøb/rydning af dødsbo.

Alt dette gør vi selvfølgelig til attraktive priser.

Personlig kontakt giver bedre flytteservice

Skulle der opstå noget uventet eller en misforståelse i forbindelse med din flytning, er det altid rart at vide, hvem man skal ringe til for at få styr på tingene.

Vi lægger vægt på tæt og personlig kontakt med alle vores kunder i forbindelse med privatflytning og firmaflytning, og vi er aldrig længere væk end en opringning.​

Ud over personlig kontakt er alle vores flyttebiler luftaffjedrede og fyldt med tæpper for at kunne tilbyde en privatflytning, hvor dine/jeres ejendele bliver behandlet med den respekt, de fortjener.

Derudover sørger vores flyttemand for at behandle dine/jeres ejendele med en naturlig professionalisme, der sikrer, at du er fuldstændig tilfreds med vores flytteservice.


Hvad koster en flytning?

Det er svært at give en fast pris på forhånd, da hver enkel privatflytning kan være forskellig. Det hele kommer meget an på, hvor langt væk du skal flytte, hvor mange møbler/ting du skal have flyttet, og hvor meget du ønsker hjælp til.

Udfylder du vores tilbudsformular, vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 40 88 16 16 eller skrive til vores e-mail j.otte@tdcadsl.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din flytning!

Brug for en firmaflytning i stedet? – klik her og læs mere om firmaflytninger på Sjælland, Nordsjælland og i København >>​