Flytteopgaver​

Nordsjællands Flytteforretning har mange års erfaring med alle former for flytteopgaver for både private, erhverv og det offentlige.

Vi har erfaringen, ekspertisen og kapaciteten til at udføre alt fra mindre flytteopgaver for private til store erhvervsflytninger, og derfor er vi det oplagte valg, uanset hvilken flytteopgave du/I skal have udført.


Fokus på sikkerhed

Sikkerheden i forbindelse med hver enkelt flytning er et område, hvor vi aldrig går på kompromis. Vi behandler hver enkelt billedramme, møbel og computer med respekt, så du får tingene frem i den stand, de også havde, da de kom ind i flyttebilen.

På samtlige flytteopgaver lægger vi desuden vægt på at have en tæt kontakt med kunden, og vi er altid lette at få fat på, hvis der er noget, som skal afklares eller informeres om.

​​
Flytteopgaver med ekstra service

Har du særligt gods, som kræver en særlig behandling, hjælper vi naturligvis gerne med dette, ligesom vi også kan udføre møbelmontering, demontering af interiør og andre opgaver, som du måske ikke selv har tid eller kapacitet til.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.​